Čepované pivo

Sládek pivo vaří, výčepní ho dělá.

Co máme na čepu?

  • Pilsner Urquell
  • Radegast ryze hořká 12°
  • Volba sládků
  • Birell pomelo&grep
  • Radegast Ratar
  • Bezinkový radler

U nás vždy...

… krémová pěna – uchovává správný říz

… bez bublinek na skle – nečistota na sklenici
   má vliv na kvalitu piva

… kroužkování – důkaz správného čepování

Jak pivo čepujeme?

Hladinka

čepování piva na jeden zátah tak, aby se na konci vytvořila mokrá krémovitá pěna nepřesahující okraj sklenice

Šnyt

menší míra piva s větším podílem krémovité pěny, která dodává pivu jemnější říz a uchovává jej delší dobu čerstvé.

Mlíko

půllitr husté, krémové pěny,
nasládlejší chuti – oblíbené u žen

Škola čepování piva

Ideální pro milovníky piva, ale také jako zábava na firemní večírky, kde se naučíte dokonale načepovat pivo.

Absolvent bude:

  • odcházet v lehce podnapilém stavu a s výbornou náladou
  • schopný vrátit pivo obsluze, pokud nebude v odpovídající kvalitě
  • dlouho vzpomínat na příjemný zážitek

A v neposlední řadě vždy pozná správně načepované pivo.

Denisa Murinová

event manager

+420 777 897 625

Rezervace

zavolejte nám
+420 602 250 079